Sommeren har forlatt oss; det regner i Oslo. Hvem skulle trodd det? 
Dagen idag har bestått av regn, trening, regn, leseleseleseregn, handle mat på studentbudsjett, regn, spise, regn, serier... Til tross for at jeg har lest et ganske bra antall sider, vi snakker tresifret (er det lov å savne videregående nå?), så føler jeg ikke at denne dagen har vært skikkelig produktiv. Hovedgrunnen er nok fordi jeg er en over gjennomsnittlig rastløs person, og klarer derfor ikke å skjønne hvordan folk klarer å sitte stille i timesvis uten at det gnager i rumpa. Jeg tror ikke jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har løpt frem og tilbake i leiligheten idag - bare fordi. 

Mamma kalte det mark i rumpa. 

Idag har jeg også prøvd å finne billige flybilletter eller togbilletter eller whatever slik at jeg kan reise hjem en helg, men nejda. Alle mulighetene har hatt priser som får et studenthjerte til å krympe seg og lommeboka til å lukte svidd bare ved tanken... Jeg tror jeg har hjemlengsel. Og fristen for å reise hjem før viktige mennesker reiser vekk blir bare kortere og kortere. 

Søte, snille, gode Bella som sikker *gisp* har glemt meg til jeg er tilbake *dobbeltgisp*

Mens regnet drypper etasjevis nedover langs bladene på tærne utenfor vinduet mitt, tar jeg meg selv i å tenke at jeg er litt usikker på denne studenttilværelsen. Ja, jeg har jo lyst til å bli lektor, til å jobbe med noe jeg (forhåpentligvis) vil trives med og finne gode utfordringer i, men etter at jeg den siste uken har lest side opp og side ned i timesvis uten å føle at jeg hverken har lært noe eller husker noe av det, så begynner jeg også å tvile litt; på alt egentlig. Men samtidig så vet jeg jo ikke hva annet skulle gjort, så...
Bladene på trærne ser mer og mer ut som om de er blitt farget av solen, og jeg tror en høst jeg aldri har sett maken til er meg i møte, og jeg smiler litt. Likevel føler jeg at tiden løper fra meg, at jeg ikke kommer til å rekke over alt, og jeg skimter småting jeg til stadighet går glipp av. 

Livet går så alt for fort. Man plunker og så er det over, på en måte. 

Jeg tror også jeg kommer til å slite hvis jeg må sove alene en natt. Usikker på om jeg i det hele tatt har sovet på min egen hybel alene mer enn to-tre dager, da jeg som oftest pleier å tusle bort til Kristoffer når natten nærmer seg - og det også er bare fordi. 
Hvorfor alene når sammen? 

 

Lykke til med uka, venn! 


  2 kommentarer på "Hjemlengsel ogsånn"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noA Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits