Heisann søte lesere!

Ja, sikkert ikke så mange igjen av dere men.. (hei, Cathrine, Kristine og Tori)
Jeg har bestemt meg for å legge bloggen litt på hyllen! Jeg har ikke så mye motivasjon og både skole og privatliv sliter meg ut.. Både mentalt og fysisk. Så jeg tar en liten pause! Det er jo egentlig like greit, istedenfor at dere får halvgode innlegg som jeg bare har postet i full fart for å i det hele tatt ha blogget noe! Skjønner dere hva jeg mener? For det er jo verken gøy for meg som blogger eller dere som lesere å bla gjennom en blogg hvor innleggene er unispirerte og av null kreativitet..


Bloggen kommer ikke til å forsvinne.. For jeg kommer tilbake, må bare finne tilbake gnisten! Så ikke gi meg helt opp, hvertfall ikke helt enda! Skal prøve å ikke skuffe dere neste gang, kjære lesere!

Suss på dere!

Anine
... No matter where life takes us, nothing can breake us apart - you know it's true


// Me and you - just us two Anine
Mine tanker går ut til alle dere som ble rammet under angrepet på Utøya og Regjeringskvartalet. Til pårørende som har mistet en av sine nærmeste, til alle dem som ble skadet under angrepet. Mine tanker går ut til alle mødre, alle fedre, alle brødre alle søstre som har mistet en kjær person.
En slik dag som den - 22.07.11 - vil alltid bli husket og prege oss i årene som kommer. Derfor er det viktig at vi står sammen, at vi er sterke for hverandre, at vi hjelper hverandre.. At vi er der for hverandre.

- Sett pris på hvert øyeblikk du har med de du er glad i, sett pris på hver nye dag, sett pris på alt det gode som du opplever i livet... For alt kan forsvinne på bare noen sekunder/minutter/timer.

Hvil i fred alle dere som omkom under disse forferdelige dagene som har truffet oss. Jeg sender alle dere som har mistet noen en tanke, ber om at dere klarer å reise dere igjen, at dere klarer å bli like sterk som dere engang var. Jeg ber også til dere som overlevde disse forferdelige hendelsene, at dere blir friske både mentalt og fysisk. Vi må stå sammen som et folk mot slike forferdelige hendelser som desverre finner sted i verden. Vi må ikke la frykten ta overhånd, men heller være sterk. For oss selv, og alle andre.Anine ♥
Dette er den første posten på min nye blogg ;)


A Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits