and I love her!
Hallo!

Nå sitter jeg i ståvo og koser meg Lovehearts og ungkarskvinnen. Har faktisk vært på skolen idag.. På en lørdag!! Vi fikk besøk av arbeidere fra Statoil med deres familier, sånn åpen dag med ulike aktiviteter. Egentlig så var det ganske chill, så det var ikke verdens undergang + at vi får avspasering for det senere. Men halve lørdagen gikk jo vekk da, såå..

Legge ut siste rest av photoshooten nå, så dere får kose dere og ha en fin helg!

 


Fant faktisk ut at jeg hadde noen igjen, men vi får se om jeg legger de ut. Litt privatliv må man jo ha!
Vel, ha en fin kvel videre da!

♥ Hva syns dere?

Anine
Litt av fotoshooten da. ENJOY!Har også noen i svart/hvitt og sepia, men jeg tenkte å lage ett eget innlegg for hver av disse. Så stay tuned :)

♥ Tycks?

Anine
Hei dere!

Har ikke blogget på en stund fordi at jeg rett og slett ikke har fått meg selv til å gjøre det. Motivasjonen har ikke vært helt på topp, da det nå faktisk har begynt å ligne litt på sommer ute! Elsk.
I helgen så er det festival sånn rett nedenfor der hvor jeg bor, så musikken durer og går utenfor. Personlig har jeg ikke planer om å stikke nedom i år, for det var ikke min type kopp te når det gjaldt bandene i år. Tar meg en tur til neste år tenker jeg, satser på det!

Bilder fra sydenturen til La Manga kommer nok senere.. Tok ingen bilder selv, men skal få tak i noen og legge dem ut etterhvert. Akkurat legger jeg heller ut noen bilder fra en liten "photoshoot" jeg og en venninne hadde forrige uke elns. Har ikke redigert noen av dem enda, men men. Det enkle er ofte det beste, eh?

// hva syns dere?

Vel, da får dere ha en fortreffelig kveld videre! Dere som har like fint vær som meg akkurat nå, nyyyt det!

Anine
Heija!

Nå har jeg nettopp vært ute en tur sammen med Heidi, da vi lekte litt fotografer og tok en del bilder. Fotografering har egentlig alltid interessert meg, så jeg elsker når jeg har muligheten til å leke meg litt med kamera. Jeg elsker å bla gjennom bilder fra ulike nettsteder og blogger.. Jeg er blant annet fast innom Sayingimages og weheartit.
Et fotgrafi kan ha en lang historie bak seg, representere følelser og humør.. Et fotografi sier så mye mer enn tusen ord. Det kan fortelle hva slags humør fotografen var i da h*n tok bildet.. Redigeringen av bildet er også viktig. Man kan legge til tekst og ulike effekter som gjør bildet mer interessant og magisk. Du kan forsterke effekter, endre litt på farger.. Egentlig så er det bare fantasien og kreativiteten som setter grenser!
Jeg har ikke fått tatt bildene innpå pc-en enda, men skal gjøre det snart. Imens legger jeg ut bilder jeg har tatt tidligere. Noen er redigert, noen er ikke..


Ha en fin kveld videre dere!

Anine


A Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits