Jeg sitter her og har skikkelig skikkelig lyst å gi dere et innlegg rikt på innhold, mening og innsikt, men jeg tror ikke jeg kommer stort lengre enn dit jeg allerede er havnet at the moment. 
Helgen min var veldig fin. Jeg og kjæresten tok det lugnt - jeg har nemlig ingen andre venner her i Oslo! Okei, da, det var tull, men jeg er ikke så flink til å være sosial utenfor forelesninger og seminar og slike "viktige" ting. Men, helgen var likevel veldig fin. Vi ble ferdig med begge "Star Wars"-trilogiene som så langt har kommet ut, så nå er dilemmaet om vi skal gå på kino og se den første filmen av den siste trilogien, eller om vi skal vente til pappa fikser den på Plex (først vørld problem lizm). 
Nå er jeg "godt" i gang med en ny uke fylt med lesing, forelesninger, seminarer, (forhåpentligvis) sosiale sammenkomster, trening, og mye kaffeKlarferdiggå, Anine! Jeg merker jeg føler at jeg må presisere at jeg ikke drikker SÅ mye kaffe, men som foreleseren vår sa i dag så "vil vi alle være ganske forutsigbare i hvor mye vi lyger og/eller overdriver om ting" - så da vet dere det! Kvantitativ metode osv. 
Jeg sitter og kjenner på en blodboble jeg merker har dannet seg på innsiden av kjaken min (æsj, er du ekkel), mens jeg venter på at det skal bli tid for trening med kjæresten. Bein og armer idag, for de av dere som lurte på det. Og ja, jeg gruer meg, men jeg gleder meg også til følelsen etterpå og det faktum at jeg bare kan kaste meg ned i sengen ganske med en gang jeg kommer tilbake. Etter jeg har dusjet. Selvsagt. 

BA4nQt2k1S9

Jeg smilte fordi det var lørdag

Jeg håper både helgen deres og uka så langt har vært S-T-R-Å-L-E-N-D-E, og at dere alle sammen har det fint med dere selv. 

Takk for meg, for denne gang! 
Jeg kan ikke si jeg er hverken stolt eller overrasket over min mangel på oppdatering. Haha.

Men, jeg kommer ikke sitte her å love at jeg i 2016 skal bli en flinkere blogger, fordi det tror jeg ikke på selv engang. Jeg kommer ei heller til å slette den i noen nær fremtid. Det jeg tror kommer til å skje, og som jeg håper går greit for du/dere/det individet som får noe ut av å lese min stakkarslige lille blogg, er at jeg fremdeles kommer til å skrive fra tid til annen (jeg har veldig veldig lyst til å grave frem skrivelysten min igjen) og ta hele bloggen min som det kommer. Slik jeg kommer til å prøve å gjøre med 2016 også. 

Jeg føler jeg må gjøre en statusoppdatering nesten hver gang jeg skriver et nytt innlegg her inne, herregud.. MEN ALTSÅ så er jeg fremdeles student i Oslo, men jeg vet ikke helt hvorvidt jeg kan si jeg "trives med det". Jeg studerer fremdeles for å bli lektor i nordisk og medievitenskap. Jeg skal flytte sammen med kjæresten min 22 Februar, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg bort fra hybelen jeg har nå. Og, ja, jeg vet ikke hva mer det er å si om mitt spennende, virkelig innholdsrike liv annet enn at jeg lever. Tjohei, hipp hurra!

_17M0iE1WG _jYP7Xk1Qo
Sykt fantastisk kvalitet på mine fantastiske instagrambilder (@anisel123 der ja, høhø)
Kort oppsummert fra de siste månedene så hadde jeg en helt fantastisk fin juleferie hjemme med hele familien, jeg trente (sjokk, Anine), jeg hadde en pangstart på året med herlige mennesker, og siste rest av juleferien ble tilbragt i fantastiske Kragerø med kjæresten og hans familie. OG DET HAR SNØDD! I BERGEN! Og Oslo da...
Så, Oslo, som du ser så er du egentlig ganske kjip i forhold. Dette må vi fikse asap!
Nå skal jeg takke for meg og mitt, håper du hadde en kjekk/grei/ok+ lesning og tusen hjertelig for at du tittet innom

A Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2016 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits