Heisann!

De fleste av mine venner er bortreist for tiden, så det blir en del slappe dager. Jeg har heller ikke hatt sånn skikkelig motivasjon til å dra på treningssenter, så jeg her trent litt hjemme for det meste. Men men, er det sommer så er det sommer..

Imorgen reiser jeg, pappa og lillesøster til Oslo. Min lillesøster skal på Norway Cup med laget sitt og pappa er med. Jeg er med fordi jeg reiser videre fra Oslo til Benidorm etter en uke ca, sammen med en god venninne av meg! Hun skal også på Norway Cup, så det er derfor vi reiser via Oslo.. Viss ikke hadde vi reist direkte fra Bergen.
Jeg gleder meg utrolig masse! Sol, varme, bare chille og kose oss. Etter denne regnfulle sommeren her hjemme så gleder jeg meg veldig til å komme meg til varmere strøk.

Vi reiser imorgen tidlig til Drammen, hvor vi skal besøke min tante og onkel en dag, før vi reiser videre til Oslo. Tror det blir veldig kos, for en annen venninne av meg skal ned med søsteren sin så vi skal finne på noe ilag mens vi begge er nede i Oslo.


// lille kofforten min til Oslo


// Sydenturen

Skal prøve å ta masse bilder til bloggen. Kommer nok også til å legge ut noen bilder fra forrige tur, litt usikker. Men fra Benidorm får dere sikkert noen!

Ha en fin sommer så lenge den varer nå!

Anine ♥

 

 
Hei

Verden har stått litt stille i det siste, men jeg begynner å merke at vi begynner å bevege oss litt videre etterhvert. Vi har vært gjennom en tung og mørk tid, så jeg håper inderlig at vi har mange lyse dager imøte fremover nå.

Idag skal jeg, mamma og min lillesøster på en tur for å hente en liten kattunge hjem til oss. Vi har allerede en hunnkatt på 5 år som vi er veldig glad i, men vi fant ut at vi skulle finne en liten lekekammerat til henne. Vi har tenkt at det kanskje kommer til å fungere best med to jentekatter, istedenfor en hann og en hunn. Det kommer nok også an på begge kattene, hvordan de vil forholde seg til hverandre, men jeg håper at det går bra. Vi har selvsagt fått bekreftet at viss det ikke fungerer, så skulle vi bare komme tilbake med den lille.


// Fluffy nå i vår

Vi skal hente den lille nå ikveld, etter at lillesøsteren min er kommet hjem fra fotballtrening. Åh, jeg gleder meg! Tror det blir veldig koslig med to katter i hus.

Ha en nydelig dag videre!

♥ Noen som har erfaring når det gjelder hva som passer best sammen av kjønn? Hunn + hann eller hunn + hunn?

Anine
Mine tanker går ut til alle dere som ble rammet under angrepet på Utøya og Regjeringskvartalet. Til pårørende som har mistet en av sine nærmeste, til alle dem som ble skadet under angrepet. Mine tanker går ut til alle mødre, alle fedre, alle brødre alle søstre som har mistet en kjær person.
En slik dag som den - 22.07.11 - vil alltid bli husket og prege oss i årene som kommer. Derfor er det viktig at vi står sammen, at vi er sterke for hverandre, at vi hjelper hverandre.. At vi er der for hverandre.

- Sett pris på hvert øyeblikk du har med de du er glad i, sett pris på hver nye dag, sett pris på alt det gode som du opplever i livet... For alt kan forsvinne på bare noen sekunder/minutter/timer.

Hvil i fred alle dere som omkom under disse forferdelige dagene som har truffet oss. Jeg sender alle dere som har mistet noen en tanke, ber om at dere klarer å reise dere igjen, at dere klarer å bli like sterk som dere engang var. Jeg ber også til dere som overlevde disse forferdelige hendelsene, at dere blir friske både mentalt og fysisk. Vi må stå sammen som et folk mot slike forferdelige hendelser som desverre finner sted i verden. Vi må ikke la frykten ta overhånd, men heller være sterk. For oss selv, og alle andre.Anine ♥
Hey there!

Akkurat nå befinner jeg meg slasket utover sofaen.. Mamma og min eldre søster ser på Chicagokoden, jeg følger sånn halvveis med, da jeg også sitter på fjesboka og skriver ett nytt blogginnlegg. Flink til å multitaske, eeh? Hehe, neida.. Joda.. Eller neida!
Denne sommeren er det kommet utrolig mange nye hits. Elsker å laste inn ny musikk inn på iPoden, lete på youtube og andre steder. Nesten som en liten skattejakt, kinda.. Akkurat nå er jeg litt tom for ideer, så er det noen av dere som har noen musikktips til lille meg?


// Bilde fra ifjor sommer - kjører naturlig. Woot woot

 ♥ Musikktips - Diggbare/fine sommerlåter?

Anine
God formiddag!

Nå har jeg nettopp vært å trent på Sats.. Jeg syns det er ekstra deilig å trene tidlig på dagen for da våkner man og du blir kvatt avfallstoffer, kanskje tilogmed stress, fra dagen før. Det er rett og slett forfriskende!

Jeg tenkte jeg skulle lage bloggens første motetips/forslag idag.. Nemlig å bruke ugler til å stæsje opp antrekket. Idag har jeg på meg en løs og deilig leopardbukse og en helt vanlig hvit singlet. Veldig enkelt. For å gjøre antrekket litt mer spennende, tok jeg på meg en søt liten uglering og et stilig uglesmykke. Personlig syns jeg antrekket med en gang blir mer spennende og interessant, men det er jo min mening.
Ugler har så store fine øyne og en fin fasong, så å sprake opp antrekket med ugler i ulike former og farger, skader ikke. Man skal selvfølgelig ikke ta helt av, slik at det blir for mye. En mellomting mellom for lite og for mye tenker jeg er bra!


// Google


// Smykket og ringen min - beklager dårlig kvalitet

 

♥ Hva syns dere?

Anine
Hei dere!

Har ikke blogget på en stund fordi at jeg rett og slett ikke har fått meg selv til å gjøre det. Motivasjonen har ikke vært helt på topp, da det nå faktisk har begynt å ligne litt på sommer ute! Elsk.
I helgen så er det festival sånn rett nedenfor der hvor jeg bor, så musikken durer og går utenfor. Personlig har jeg ikke planer om å stikke nedom i år, for det var ikke min type kopp te når det gjaldt bandene i år. Tar meg en tur til neste år tenker jeg, satser på det!

Bilder fra sydenturen til La Manga kommer nok senere.. Tok ingen bilder selv, men skal få tak i noen og legge dem ut etterhvert. Akkurat legger jeg heller ut noen bilder fra en liten "photoshoot" jeg og en venninne hadde forrige uke elns. Har ikke redigert noen av dem enda, men men. Det enkle er ofte det beste, eh?

// hva syns dere?

Vel, da får dere ha en fortreffelig kveld videre! Dere som har like fint vær som meg akkurat nå, nyyyt det!

Anine
Heisann!

Det er en stund siden jeg har blogget nå, men det er fordi jeg har vært på reisefot i en uke. Var nemlig på ferie med en venninne, hennes familie og noen de kjenner til La Manga. Vi bodde i en leilighet som lå både rett med sjøen og rett med bassenget. Det var så utrolig fint der, temperaturen var herlig og jeg ble kjent med noen nye mennesker. Storkoste meg virkelig!

Har ingen bilder på denne dataen, da dette er min lillesøsters Mac. Skal se om jeg får lagt ut noen bilder senere, samt de bildene jeg lovet dere for en stund siden. 
Nå blir jeg snart hentet av to venninner, for vi skal på en liten jentetur til hytten deres. Gleder meg masse, for har ikke sett dem siden vi sluttet på skolen! Satser på masse fint vær og varme temperaturer, I wish...

♥ Hva skal du i sommer da? 

Anine 


A Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits