bukse&smykke American Eagle Outfitters topp Gina Tricot jakke Vintage


veske Lindex sko Jeffrey Campbell


ringer (f. v) Gina Tricot, ?, Forever21 armebånd (f. v) Urban Outfitters, American Eagle, kjøpt hos nabo

Idag har jeg vært på kino med Kristine, lillesøster og faren til Kristine! Vi så Istid 4 - jeg og lillesøster har sett den en gang før, men den var like morsom denne gangen også. Jeg ler så jeg griner, og Sid og bestemor er helt fantastisk morsomme! Tror ikke filmen hadde gått rundt uten dem, hvertfall ikke uten Sid. Så til dere som ikke har sett den enda så anbefaler jeg den på det varmeste. Dere kommer virkelig til å elske den! 

Ha en nydelig lørdagskveld videre 
Long time no writing! 
Nå er jo sommeren godt i gang og jeg storkoser meg med late dager, samt dager med venner, morsomheter og nye minner! Her om dagen var jeg hos Mari, som jeg ikke hadde sett på en stund, og vi satt og mimret som noen galninger om tiden når vi var mindre og all galskapen vi fant på! Denne sommeren skal jeg virkelig bruke på venner og familie, på å gjenoppleve gamle minner og "tradisjoner" .. Og på å skape nye minner og komme meg litt ut av komfortsonen min - oppleve! 

Var i New York sammen med familien min for litt siden. Aaah, elsker virkelig den byen!! SKAL tilbake en dag!Det var hvertfall noe jeg virkelig la merke til når jeg var der borte, noe som også Marte og Kristine merket når de var der borte.. Så jeg bestemte meg defor for å skrive et lite innlegg om det - og i tillegg så savner jeg egentlig litt hele det bloggopplegget (har skaffet meg tumblr  også!).. 
Hvertfall så merket jeg at menneskene der borte i New York var mye mer "out there" og sosiale enn det vi nordmenn er. Jeg mener, de er litt overfladiske noen av de New Yorkerne, men likevel - måten de hilste på deg i gatene, hvordan de kom løpende hvis noen så ut til å trenge hjelp, og hvordan de oppførte seg mot deg hvis du var på restaurant eller i en butikk og de skulle hjelpe/tjene deg.. De var alltid så smilende og hyggelige, det var virkelig lett å føre en samtale med dem! Skulle noen forbi deg i en trang gate eller du kom så vidt borti noen når du gikk forbi så var de der med en gang, med et smil og ord som "I'm sorry" og lignende. 


Hard Rock Cafe med ene servitrisen

Og servicen i butikkene, på restaurantene osv. var helt fantastisk! I USA må de virkelig jobbe for tipsen hvis de jobber som servitør, og da er de fleste så hyggelig at for en nordmann som er vandt med tomme blikk og få ord, så blir det nesten litt skremmendes. Presentere seg ved navn, smiler og ler, deltar i samtalene og tiltaler deg med småord som "honey" og "darling".. Det er jo virkelig stas! Og i klesbutikker og slikt så hjelper de mer enn gjerne, kommenterer gjerne ved anntrekket ditt hvis du går med noe de liker, spør hvor du kommer fra, hva du heter og viser veien til prøverommene.. Blir helt satt ut. I noen butikker var det også slik at hvis du trengte hjelp så kunne du trykke på en knapp og en ansatt banket snart på døren til prøverommet ditt, enten for å hente en annen størrelse eller for å gi råd om plagget du har valgt ut. For noen dager siden var jeg, Marte og Kristine på Gina Tricot her i Åsane og da var jeg så syndig å spørre om de kunne hjelpe med å finne riktig buksestørrelse til Marte. Responsen jeg fikk var et blikk som sa "dette har jeg ikke energi til" og et svar ikke fikk oss nærmere riktig buksestørrelse. Blir helt amazed over forskjellene, jeg! 

Mitt mål hvis jeg begynner å jobbe i en butikk eller et sted hvor jeg kommer i daglig kontakt med mennesker, har dermed blitt at jeg skal være immøtekommende og hyggelig (ikke sånn at det blir creepy) og gjerne gi komplimenter og føre en samtale med kundene! Selvsagt finnes det mange flinke mennesker som allerede arbeider på denne måten her hjemme, men jeg synes det burde bli en fast regel hos alle! Det er så mye gøyere og kosligere da! 

Ha en fortsatt fantastisk sommer dere! 


A Little Me
Anine. 21 år. Bergen/Oslo.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Januar 2013 · September 2012 · Juli 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011Kategorier


· A little me · Blogg · Hobby · Inspirasjon · Mote · Trening og kostholdSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits